Children’s Missions Day EXPLOSION!
Kids are in a unique stage of life where they are curious, eager to learn and receptive to truth. It’s during this time that they can develop a spiritual foundation for the rest of their lives — one that includes a love for their neighbor and a desire to share the good news of Jesus. Through missions discipleship, children come to understand that God can use them now — even while they are young — to make a difference.
The Children's Missions Day Explosion is an exciting fun-filled event for children in grades 1-6, featuring missions-focused activities that include:
Doing a mission project
Meeting missionaries from Tanzania and Asia!
Children’s Missions Day Explosion
Saturday, November 20, 2021
9:00am-9:30am Register/Check –in (30min.)
9:30am-10:00am Opening Worship Rally (30 min.)
10:05-11:00am Mission Projects (55 min.)
11:05am-11:35am 1st Village Rotation (30 min.)
11:40am-12:10 noon 2nd Village Rotation (30 min.)
12:15pm-1:00pm Lunch (Provided by Church) (45 min.)
1:05pm-1:35pm 3rd Village Rotation (30min.)
1:40pm-2:10pm 4th Village Rotation (30min.)
2:15pm-3:00pm Closing Worship Rally (45 min)
Registration is $10 per child but sponsorships are available! Lunch included!